Click on the slide!

Welcome to the town of Makarska!

Makarska - a picturesque city of enchanting beauty, which lives of tourism and for tourism; the city of youth, culture,…

Click on the slide!

Enjoy cultural events!

Makarska history is told through monastery with malacological museum, cathedral church of St.Mark, church of St.Philip…

Click on the slide!

Enjoy the beach of Makarska!

Long beaches are well known by clean sea and pebble coast, silence of pine forests and…

Click on the slide!

Enjoy the nightlife!

For best fun of all time ever take care disco-clubs, cocktail bars, cafe bars, casinos and…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
Poštovani posjetitelji,
Zasigurno znate da je Makarska atraktivno hrvatsko turističko središte Makarske rivijere koje se nalazi u samom srcu Dalmacije, a poznata je brojnim posjetiteljima zbog svojih povoljnih prirodnih i klimatskih karakteristika, bogate kulturno-povijesne baštine te raznolike izvrsne turističke ponude i gostoljubivih domaćina.
Podjednako uživanje u suncu, netaknutoj prirodi i moru uz raznolike sadržaje nudi vam vrhunski smještaj kod domaćina u kvalitetno opremljenim apartmanima, studio-apartmanima i sobama.
S obzirom na zemljopisni položaj Makarska je idealno polazište za veliki broj izleta u susjedna mjesta, bilo da idete na obližnje otoke ili pak želite posjetiti neke od susjednih gradova i upoznati se sa prirodnim i kulturnim ljepotama i bogatstvom turističke ponude.
Nigdje na Mediteran nije tako bogata izraženost suprotnost mora i priobalja te planine Biokovo koja se okomito izdiže iznad cijele Makarske rivijere i čini neponovljiv spoj mora, zelenila i okomitih kamenih litica. U jednom danu možete ugodno ležati na plaži i kupati se, a već popodne možete uživati u nezaboravnom zalasku sunca i pogledu sa obronaka gorde planine sa koje puca pogled na srednjodalmatinske otoke i cijelu rivijeru.
Posjetitelji koji svoj odmor provedu na aktivan način ovdje će moći uživati u atraktivnoj ponudi športskih sadržaja sa raznovrsnim mogućnostima koji ima u izobilju na plaži, gradu, na planinama kao i u svim susjednim mjestima.
Makarani su poznati kao dobri i ljubazni domaćini, a sam grad zbog raznovrsnih brojnih kulturnih, športskih i zabavnih manifestacija je omiljeno središte brojnih gostiju. Podrazumijeva se da ćete tu naći bogat izbor tradicionalne gastronomije, veliki izbor domaćih jela i pića u brojnim restoranima, konobama i ostale sadržaje po kojima je Makarska nadaleko poznata.
Mnogi sportaši zbog odličnih klimatskih uvjeta i terena upravo ovdje vrše pripreme i treninge, a još veći broj posjećuje nas upravo zbog nezaboravnog i veselog provoda, brojnih fešti i raznovrsnih drugih događanja.
Dragi posjetitelji, potruditi ćemo se da i Vama Makarska ostane u srcu te da provedete ugodan i čaroban odmor!

Radio Makarska Rivijera

rmr

Makarska - What we are

Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 1 
Presets
BG Color
BG Patterns
Accent Color
Apply